Таємничий космос надихає на створення незвичайних композицій. Цього разу мандрівку загадковими просторами зображували нетрадиційним способом – використовували акварельні фарби, сіль і ватні палички. Спробували себе у ролі ракетобудівників – використовували техніку оригамі, пройшли підготовку перед польотом, тренували дихання й запустили ракету в космос. Цікаво, що з цього вийшло?
Все публикации автора
Космос зберігає багато таємниць і загадок. Тому й вирішили ми з першокласниками вирушити в явну космічну подорож… Пофантазували про те, що й кого ми можемо там побачити та й почали спільно діяти… Малювали долоньками і пальчиками, за допомогою обривної аплікації додали композицію… Нам сподобався результат. А Вам?
“Маленький майстер-шеф СШ 25”
Стомлені, але щасливі…
Ось і завершились наші кулінарні пригоди…
В підсумку маємо цікавий досвід, незабутні враження, усміхнені обличчя й багато цікавих ідей на майбутнє. ДЯКУЄМО УСІМ ПЕДАГОГАМ-НАСТАВНИКАМ за творчість та витримку, за ідеї та їх реалізацію, за здоровий авантюризм та винахідливість, ЗА ЩАСЛИВІ ОЧІ НАШИХ ДІТЕЙ! Читати повністю »
“Маленький майстер-шеф СШ 25”
День четвертий…
Учні 3-Б класу разом зі своїми наставниками – Оксаною Володимирівною та Надією Іванівною – перетворились на справжніх піратів Карибського моря й готували морські делікатеси – крабів і восьминогів з сосисок та спагетті. А потім разом у веселій дружній атмосфері насолоджувались смачною, власноруч приготовленою стравою.
“Маленький майстер-шеф СШ 25”
День четвертий…
Долучаються до кулінарних пригод учні 3-А класу, які не змінюють своїм традиціям, адже вони є поціновувачами смачної та оригінальної випічки. Зі своїми наставниками – Валентиною Іванівною та Світланою Миколаївною – вони цьогоріч працювали з дріжджовим тістом, створювали весняних провісників – пташок. Працювали творчо та натхненно. І до речі, такими пташками можна прикрасити великодній кошик.
“Маленький майстер-шеф СШ 25”
День третій…
Продовжують марафон кулінарних пригод шанувальники вишуканих десертів – учні 2-их класів. Зі своїми наставниками – Оленою Вікторівною, Наталією Іванівною, Світланою Ремарівною, Світланою Миколаївною – виготовляли ніжне, смачне, хрустке печиво та декорували його. А потім разом смакували свої кулінарні шедеври.
Проєктна діяльність в рамках місії “Космос”.
12 квітня – Всесвітній день авіації та космонавтики. Космос завжди приваблював, збуджував та хвилював уяву… Саме у цей день вихованці нашої школи спробували себе у ролі науковців: вони досліджували загадковий світ космосу, дізнались багато цікавинок про космос, створили космічний корабель для міжгалактичної подорожі за допомогою… об’ємної аплікації. Читати повністю »
Естафету кулінарних пригод перейняли найстарші поціновувачі смачної їжі – учні 4-их класів. Готували одну з найулюбленіших страв дітей – сосиски в тісті. А хто ж їх не любить?! Особливо, якщо готувати у веселій компанії друзів разом зі своїми наставниками: Іриною Миколаївною, Євгенією Іванівною, Надією Іванівною, Наталією Вікторівною.
Розпочинають кулінарні пригоди справжні гурмани – учні перших класів. Зі своїми наставниками- Аллою Андріївною, Світланою Леонідівною, Оленою Анатоліївною та Людмилою Вікторівною. А як же ж без них? Готуємо й насолоджуємось найсмачнішим десертом – млинці з бананами та нутеллою.